Arkin Jeugd & Gezin

Werken bij Arkin Jeugd & Gezin

Arkin Jeugd & Gezin is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Kinderen en jongeren (0-23 jaar) komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornis, eetstoornis, gedragsstoornis, psychose en andere psychiatrische problematiek of een verslavingsprobleem. 

Daarnaast hebben we ook een specialistisch aanbod voor relatie- of gezinsproblematiek, zoals huiselijk geweld of ‘vechtscheidingen’. In nauwe samenwerking met onze partners in de jeugdzorg, opvoedondersteuning en onderwijs helpen wij jongeren en gezinnen om (weer) op eigen kracht verder te kunnen. Kinderen, jongeren en hun ouders uit de regio’s Amsterdam, Amstelland en Zaanstreek-Waterland kunnen terecht bij onze behandellocaties in Amsterdam en Diemen.

Voor wie jij dagelijks het verschil maakt...

Als je bij Jeugd & Gezin werkt, zorg je ervoor dat kinderen en gezinnen zich met hervonden veerkracht en vertrouwen verder kunnen ontwikkelen. Zo help je hen (weer) op eigen kracht verder te kunnen.

Over onze behandelmethodes

Diagnostiek & behandeling 

Kinderen en jongeren (0-23 jaar) komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornis, eetstoornis, gedragsstoornis, psychose en andere psychiatrische problematiek of een verslavingsprobleem. 


Specialistisch aanbod 

We hebben ook een specialistisch aanbod voor relatie- of gezinsproblematiek zoals huiselijk geweld of ‘vechtscheidingen’. In nauwe samenwerking met onze partners in de jeugdzorg, opvoedondersteuning en onderwijs helpen wij jongeren en gezinnen om (weer) op eigen kracht verder te kunnen.Kwaliteit van zorg

Afwisselend werk

Nieuwsgierig zijn

Hoe wij werken

In ons team is de sfeer informeel, werken we nauw samen en is er in alle hectiek van de dag ruimte voor humor. We zijn een lerende organisatie, waar je de kans krijgt je te ontwikkelen. Je werkt in multidisciplinaire teams met onder andere (ambulant) verpleegkundigen, gz-psychologen, psychiaters, ANIOS en masterpsychologen.

Wat zeggen medewerkers over Arkin Jeugd & Gezin?

Waarom het werken bij Arkin Jeugd & Gezin zo bijzonder is

Bij ons staat wetenschappelijk onderzoek hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om onze behandelingen continu te optimaliseren én te onderzoeken welke behandelingen goed werken voor jongeren. Daarom hebben we een Academische Werkgroep voor wetenschappelijk onderzoek. Ook voeren we innovaties door en evalueren we deze systematisch in een wetenschappelijke context. We vinden het heel belangrijk om te blijven leren. Feedback van cliënten, hun omgeving en collega’s is hierbij waardevol. Zo ontwikkelen we van vakmanschap naar meesterschap.Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Nicolaas den Ouden

Bel +31624910795

Of mail nicolaas.den.ouden@arkin.nl