Ondersteunende diensten en staf

Voor wie jij dagelijks het verschil maakt

Werken bij Arkin betekent dat je onderdeel bent van iets waardevols. We werken samen aan een betere toekomst en gezondheid van onze cliënten, hun naasten en hun omgeving.

Als onderdeel van ons team heb jij een cruciale rol te vervullen. Jouw bijdrage, of het nu gaat om het creëren van een veilige werkplek, het beheren van onze gebouwen, het optimaliseren van systemen, het stroomlijnen van administratie of het verbeteren van communicatie, is van onschatbare waarde.

Bij Arkin zijn we op zoek naar gepassioneerde personen die geloven dat hun werk ertoe doet en die willen bijdragen aan het bieden van passende en toegankelijke zorg. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van iets waardevols.


Alles wat iedereen doet bij Arkin is deel van iets groots, iets bijzonders. Benieuwd wat Arkin jou kan bieden? Ontdek wie wij zijn en bekijk meteen onze vacatures. 


Veel mogelijkheden in verschillende functies

We hebben veel mogelijkheden in verschillende ondersteunende en staf functies. Een belangrijke groep die alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat onze behandelende collega’s goede zorg kunnen geven aan onze cliënten. Van hr business partner tot managementassistent van salarisadministrateur tot kwaliteitsadviseur en IT'ers. Daarnaast hebben we ook veel opleidingsplaatsen.

Waarom het werken bij Arkin zo bijzonder is 

Samen helpen we onze cliënten. We voelen én nemen onze verantwoordelijkheid voor hun mentale gezondheid. Wij maken ons hard voor een toegankelijke en doeltreffende geestelijke gezondheidszorg. Want samen bereiken we meer en maken we het verschil. Kom werken bij Arkin. Samen Sterker!

Wat zeggen medewerkers?


Met wie werk je samen? 

Bij Arkin werk je samen met gedreven collega’s om de geestelijke gezondheidszorg van onze cliënten en deelnemers te verbeteren. Je ondersteunt onze elf specialismen op allerlei vlakken, waarbij er volop aandacht is voor onder meer digitale zorg, innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Als collega kun je rekening op ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo haal je het beste uit jezelf en kun je het verschil maken voor een ander. Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Petra du Pont

Mail Petra.du.pont@arkin.nl

Bel +31615961923