Artsen en psychiaters

Aan de slag als arts of psychiater

Als psychiater, ANIOS of verslavingsarts ben je bij Arkin werkzaam bij diverse GGZ-specialismen, zoals crisisbehandeling, curatieve/chronische verslavingszorg en psychiatrie, (licht) verstandelijke beperking (LVB) of combinaties daarvan.

  • Je bent actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van onze cliënten;
  • Herstelgericht werken vindt plaats vanuit een multidisciplinair team;
  • Vanuit onze visie dat we de moeilijkste patiënten niet uitsluiten, zetten we specifiek in op het integraal mee behandelen van comorbiditeit waar nodig;
  • Je behandelt altijd evidence-based en vanuit betrokkenheid.

Ben jij een arts met affiniteit voor psychiatrie en verslaving of een psychiater? De vraag is dan niet of, maar hóe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. We komen graag met je in contact

Waarom werken als arts of psychiater bij Arkin? 

Grote variëteit aan specialismen

Je kunt bij ons met verschillende patiëntdoelgroepen werken binnen de grootstedelijke curatieve en chronische psychiatrie, forensische psychiatrie, sociale psychiatrie en verslavingspsychiatrie / verslavingsgeneeskunde. Het is mogelijk om bij een opname- of herstelkliniek te werken, bij verschillende poliklinieken, met jeugd of juist met ouderen, verschillende outreachende teams en de spoedeisende psychiatrie.


Veel cursussen en trainingen

Omdat Arkin een opleidingsinstituut is, wordt hier ook de beroepsopleiding tot verslavingsarts en psychiater aangeboden. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel trainingen. Als ANIOS volg je altijd de DIM training (De-escalerende Interventie Methode) maar je kunt bijvoorbeeld ook de gezondheidsrechtcursus BOPZ volgen, die digitaal en classicaal gegeven wordt. Door AIOS wordt maandelijks intervisie geboden. Hier kun je met collega’s jouw opstelling in moeilijke situaties bepreken, tips uitwisselen en je krijgt er meer zicht op de andere patiënt groepen waar jouw collega’s voor werken.

Onze zorg gaat verder dan normaal

Terwijl jij goed voor onze cliënten zorgt, zorgen wij goed voor jou. We kijken naar jou als persoon. We hebben aandacht voor een gezonde werk-privé balans, met mogelijkheden tot uitdaging in je werk. En bieden je natuurlijk cursussen of trainingen aan om nóg beter te worden in je vak.


Mogelijkheden tot onderzoek

Persoonsgerichte zorg

Vast opleidingsbudget psychiaters

Vacatures

Wat zeggen medewerkers over het werken als arts of psychiater?