GZ-psycholoog

Aan de slag als GZ-psycholoog

Ben jij een GZ-psycholoog die volop in ontwikkeling is en die een werkomgeving zoekt waar je ambities kunt waarmaken? De vraag is niet of, maar hòe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Kom erachter welke van onze 11 specialismen het beste bij jou passen. Plan direct een gesprek in over jouw toekomst binnen Arkin. We komen graag met je in contact!

Waarom werken als GZ-psycholoog bij Arkin? 

Wat ga je doen? 

Als GZ-psycholoog verricht je intakes, diagnostiek, indicatiestelling en adviesgesprekken. Je voert zelf behandelingen uit en als regiebehandelaar begeleid je de behandelingen van enkele masterpsychologen. Je neemt deel aan multidisciplinaire cliënt overleggen.

Wat breng je mee? 

We zijn een ambitieuze organisatie, waar kennis en kunde hoog in het vaandel staan. We verwachten dat je met zelfstandigheid en enthousiasme je inzet voor jouw cliënten, team en de organisatie. Je bent flexibel en stressbestendig in je taakuitoefening en kunt zowel zelfstandig werken als leiding nemen. Een goede werksfeer en persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Jij ook?

Daarnaast ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Je kunt doorgroeien binnen Arkin: 11 specialismen, 1 loopbaan
  • Je treft bij ons een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling
  • Je krijgt een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket
  • Je krijgt toegang tot een breed vitaliteitsprogramma variërend van suppen tot boksen.
  • Een goede werksfeer en gezellige collega’s.


Eigen opleidingsbudget

Eigen caseload

OV- of KM-vergoeding


Vergelijkbare functies 

Naast de GZ-psycholoog zijn er bij Arkin Jeugd & Gezin ook andere functies die wij als gelijkwaardig beschouwen. Denk hierbij aan de functies: 

  • Kind & Jeugd NIP Psycholoog
  • Schoolpsycholoog met overgangsregeling GZ
  • Orthopedagoog-Generalist

Lees meer


Vacatures

Wat zeggen medewerkers over het werk als GZ-psycholoog?