Klinisch psycholoog

Aan de slag als klinisch psycholoog

Ben jij een klinisch psycholoog die volop in ontwikkeling is en die een werkomgeving zoekt waar je ambities kunt waarmaken? De vraag is niet of, maar hóe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Kom erachter welke van onze 11 specialismen het beste bij jou passen. Plan direct een gesprek in over jouw toekomst binnen Arkin. We komen graag met je in contact

Waarom werken als klinisch psycholoog bij Arkin?  

Over jou

Als klinisch psycholoog denk je actief mee met de doorontwikkeling van ons zorgaanbod, je vindt het leuk om projecten te coördineren en hebt een wetenschappelijke instelling. Daarnaast ben je enthousiast over alle mogelijkheden die digitalisering kan bieden. Ook verricht je intakes, diagnostiek, indicatiestelling en adviesgesprekken. Je voert zelf behandelingen uit en als regiebehandelaar begeleid je de behandelingen van enkele masterpsychologen. Je neemt deel aan multidisciplinaire cliënt overleggen.

Wat breng je mee?

Je haalt plezier uit het geven van hoog complexe behandelingen en weet goed om te gaan met stressvolle situaties. Je zet je met enthousiasme in jouw cliënten, team en de organisatie. Je beschikt onder andere over veerkracht, overtuigingskracht, inlevingsvermogen, zelfreflectie en oplossingsgericht denken. Een goede werksfeer en persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Jij ook?

Daarnaast ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Je kunt doorgroeien binnen Arkin: 11 specialismen, 1 loopbaan
  • Je treft bij ons een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling
  • Je kunt je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen
  • Je krijgt een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket
  • Je krijgt toegang tot een breed vitaliteitsprogramma variërend van suppen tot boksen.


Eigen opleidingsbudget

Eigen caseload

OV- of KM-vergoeding

Vacatures

Wat zeggen medewerkers over het werk als klinisch psycholoog?