PuntP

Werken bij PuntP

PuntP is een centrum voor angst- en stemmingsstoornissen. We staan voor professionele zorgverlening waar het persoonlijk verhaal van de cliënt centraal staat. PuntP heeft veel expertise in huis en wil graag in verbinding staan met de omgeving, met de stad Amsterdam en met haar bewoners.

Voor wie jij dagelijks het verschil maakt...

Zodra een cliënt in behandeling bij ons komt, maken ze vaak een groei door. Als behandelaar zie je ze transformeren, tot bloei komen en uiteindelijk kunnen ze weer functioneren met hun klachten. Dat maakt het werken bij PuntP zo waardevol en motiverend.

Over onze behandelmethodes

PuntP is specialist in het behandelen van een angststoornis, depressie en een bipolaire stoornis. Binnen PuntP werken we met drie psychologische modules: Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en Kortdurende Psychoanalytische Psychotherapie.

Afwisselend werk

Nieuwsgierig zijn

Lef tonen

Verbinding maken

Hoe wij werken

Als je bij PuntP aan de slag gaat, werk je vanuit locatie Roetersstraat in het centrum van Amsterdam of vanuit de poli Noord vlakbij NDSM. Ook vindt een deel van de behandelingen online plaats waardoor je makkelijk vanuit huis kunt werken. Je werkt samen met verpleegkundige, master, gz- en klinisch psychologen en psychiaters.

Wat zeggen medewerkers over PuntP?

Waarom het werken bij PuntP zo bijzonder is

We zijn een van de kleinere specialismen van Arkin waardoor je snel je collega’s en team leert kennen. Door deze kleinschaligheid bij PuntP ben je betrokken bij elkaars professionele groei. Jouw rol en bijdrage doet er toe bij PuntP.


Werken als GZ-psycholoog

Bekijk hoe Virgina motivatie en energie uit haar werk bij PuntP haalt door in contact te blijven met de maatschappelijke problematiek.


Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Nicolaas den Ouden

Bel +31624910795

Of mail nicolaas.den.ouden@arkin.nl