Traineeship verpleegkundige GGZ

Twijfel je over de overstap naar de GGZ als verpleegkundige? Daar hebben wij een mooi traineeship voor ontwikkeld.


Traineeship verpleegkundige GGZ

Altijd al geïnteresseerd in werken in de GGZ? Maar heb je nooit de mogelijkheid gekregen? Dan is dit de kans om over te stappen! Arkin biedt een traineeship aan voor zowel BIG geregistreerde verpleegkundigen ‘van buiten’ de GGZ of aan jou als je net klaar bent met je opleiding. 

Het traineeship voor verpleegkundigen bestaat uit een periode van 15 of 22 maanden. De eerste periode duurt 8 maanden, waarvan 1 maand inwerken, en de tweede periode 7 maanden. Dit gebeurt bij twee verschillende onderdelen van Arkin. Na de eerste inwerkmaand ga je als persoonlijk begeleider/verpleegkundige van cliënten zelfstandig aan de slag. Uiteraard wordt werkbegeleiding geboden. Wil jij graag na die 15 maanden nog een andere doelgroep ontdekken? Dan is het mogelijk traineeship te verlengen met 7 maanden.  

Gedurende het traineeship krijg je een mentor en maakt supervisie deel uit van je traineeship. Vanzelfsprekend is deskundigheidsbevordering op maat, op het gebied van GGZ, voor ons belangrijk. Dit doen we via E-learning, blended- en klassikaal leren. Aandachtsgebieden zijn onder meer: psychopathologie, psychofarmacologie, herstelondersteunend werken, ambulantisering en crisisinterventie. Na afloop van het traineeship ontvang je een certificaat waarin staat dat je het traineeship succesvol hebt doorlopen. 

Heb je vragen neem dan contact op met Anne Wensink , Praktijkopleider via 06 52 05 77 08 . Je kan ook direct solliciteren op onderstaande vacatures.

Webinar Traineeship verpleegkundige GGZ

Wil jij alles te weten komen over ons traineeship en horen over de ervaringen van een verpleegkundige die de overstap heeft gemaakt? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

 Meld je nu aan voor de replay van ons webinar en ontdek wat ons traineeship te bieden heeft, klik hier.

 

Onze experts zullen je meenemen door de inhoud van het programma en een verpleegkundige trainee zal je vertellen over haar persoonlijke ervaringen. Mis deze kans niet om jouw toekomst in de GGZ te verkennen.