Jellinek

Werken bij Jellinek

Ligt je hart bij de verslavingszorg? Kies dan voor een functie bij Jellinek. De bekendste en meest toonaangevende verslavingsinstelling van Nederland. Kwaliteit van zorg, resultaat en verbinding staan bij ons centraal. Wil jij in een multidisciplinair team samenwerken met onder andere GZ, klinisch en masterpsychologen, verpleegkundigen, psychiaters en artsen (ANIOS / AIOS)? Bekijk hieronder onze vacatures in Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.


Waar staat Jellinek voor? 

Jellinek is dé expert op het gebied van preventie én behandeling van verslaving in Nederland, voor jongeren en volwassenen. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet. In ons werk gaan wij altijd uit van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Bovendien doen we ook zelf onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOPGGz keurmerk. Onze specialisten werken daarvoor samen met hoogleraren en onderzoekers van internationaal befaamde onderzoeksinstituten.

Waarom het werken bij Jellinek zo bijzonder is

Best practices

Wij zijn de expert op het gebied van verslavingszorg en toonaangevend in ons werk. Echter er is altijd ruimte voor verbetering en daarvoor zoeken we specialisten die hieraan willen bijdragen.

Persoonlijke ontwikkeling 

Jellinek is een professionele organisatie waar je veel kunt leren. Of je nou net start in je functie of als je al jaren ervaring hebt. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en als je ergens behoefte aan hebt wordt er met je meegedacht. Wij bieden interne opleidingen, een persoonlijk opleidingsbudget voor elke medewerker en een management development programma voor leidinggevenden. Op die manier zorgt Jellinek ervoor dat je nog beter wordt in je werk. 


Out-of-the-box denken

Bij Jellinek mag je out-of-the-box denken. Elke cliënt is anders en daarom is belangrijk om goed te luisteren naar de cliënt. Er wordt kritisch voor elke cliënt bekeken wat het beste pad is.

Onderzoek en kwaliteit van zorg 

Jellinek is een TOPGGz instelling. We verspreiden kennis en doen zelf wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor krijgt de cliënt de beste zorg. De behandelingen zijn effectief en we blijven onszelf ontwikkelen. De kwaliteit van de zorg staat bij ons hoog in het vaandel. 


Expert in verslavingszorg

Persoonlijke ontwikkeling

Toonaangevende instelling

Kwaliteit van zorg

Hoe wij werken

Bij Jellinek werk je nauw samen met collega’s met diverse expertises en persoonlijkheden. Iedere collega bekijkt de cliënt vanuit hun eigen rol gericht op herstel. Denk aan de samenwerking met de casemanagers, verpleegkundigen, verslavingsarts en psychiater. We doen het samen en multidisciplinair, waardoor je elkaar aanvult en versterkt. Hiermee lossen we ook de complexe zorgvragen van cliënten op. Cliënten ervaren dat er een behandelteam om hen heen staat.

Over onze behandelmethodes

Jellinek is dé expert op het gebied van verslaving. Binnen Jellinek werken we voornamelijk met drie behandelmethodes: cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapy (ACT)en Minnesota. Bij onze outreachende zorg werken we met de community reinforcement approach (CRA). We behandelen vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten en baseren ons op beschikbare richtlijnen.


Wat zeggen medewerkers over Jellinek?Enthousiast? Vragen?

Neem contact op met mij.


Evelien van der Laan

Bel +31615880339

Whats app, chat hier

Of mail evelien.vander.laan@arkin.nl