Mentrum

Voor wie jij dagelijks het verschil maakt

Bij Mentrum behandelen we mensen met ernstig langdurende psychiatrische problemen, soms ook met een verslaving. Ze hebben soms ook lichamelijke klachten of een licht verstandelijke beperking. We behandelen onze cliënten zoveel mogelijk in hun eigen omgeving samen met hun naasten.

Cliënten kunnen bij ons terecht voor een specialistische, intensieve behandeling. Klinisch als het nodig is, thuis als het kan. Ook helpen we bij het inschakelen van extra begeleiding en zorg. In onze zorgprogramma’s staan kwaliteit, ‘thuis waar het kan’ en veiligheid hoog in het vaandel.

Onze behandelmethodes

Ambulante zorg

Mentrum behandelt cliënten zo veel mogelijk thuis samen met hun naasten. Daarom werken wij met FACT-teams die werken in verschillende delen van de stad. We hebben ook gespecialiseerde teams, zoals het VIP Amsterdam team, dat zich richt op cliënten met een eerste psychose.


Spoedklinieken

Onze spoedklinieken zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor Amsterdammers en bezoekers van Amsterdam. Wij bieden hier zeer intensieve zorg. Verreweg de meeste cliënten hebben meerdere psychiatrische stoornissen tegelijk en/of ook een lichamelijke aandoening.


Herstelondersteunende Vervolgklinieken

In onze HOV-klinieken bieden we langdurende intensieve zorg in een beschermde omgeving. De behandeling is gericht op herstel en verbetering van de kwaliteit van leven van de cliënt. Een belangrijk doel is, dat de cliënt de beperkingen van de psychiatrische aandoening accepteert en ermee om leert gaan.


Mentrum Trace

Trace is hét transmuraal expertise centrum voor volwassenen met een (vermoeden op een) lichte verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische problematiek in de regio Amsterdam. Trace bestaat uit een polikliniek en een opname afdeling. Wij bieden diagnostiek, behandeling, consultatie en scholing.Bijdrage aan het herstelproces

Verbinding maken

Geen dag is hetzelfde

Hoe wij werken

Het werken bij Mentrum is afwisselend, geen enkele dienst is hetzelfde. Je werkt in teams samen met onder ander verpleegkundige en verpleegkundig specialisten, gz-psychologen, behandelondersteuners, therapeuten, ANIOS en groepsbegeleiders. We gaan uit van de mogelijkheden van de cliënt.

Wat zeggen medewerkers over Mentrum?

Waarom het werken bij Mentrum zo bijzonder is


Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Whitney Heyliger

Bel +31611721869

Of mail whitney.heyliger@arkin.nl

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken